Ecofabs Fashion Shop

Lever je vintage kleding in bij de stylisten van de Ecofabs Fashion Shop. Dé ideale gelegenheid om volledig duurzaam een nieuwe garderobe bij elkaar te shoppen zonder je portemonnee te hoeven trekken. Wat wil een milieubewuste fashionista nog meer in deze financieel roerige tijden. Duurzaam en hip gaan prima samen. Een duurzame lifestyle is juist weggelegd voor hiphonest mensen die bewust consumeren zonder concessies te doen aan hun lifestyle.

Hoe werkt het: Neem maximaal vijf kledingstukken mee die niet meer in je collectie passen. Het is de bedoeling dat de kleding er nog goed uitziet en fashionable is, het liefst van mooie designmerken of vintage, maar H&M-etjes en de Zara collectie mogen ook. Schoenen, tassen en accessoires zijn ook welkom.

Professionele stylistes beoordelen je kleding en geven je in ruil hiervoor ecodots (budget eco-chiq, medium eco-chiq of high-brow eco-chiq), waarmee je een nieuwe garderobe kunt samenstellen in de Ecofabs Fashion Shop.

Locatie: Winkelcentrum Polderplein (voor de HEMA)

Tijd: 11.00-15.00 uur

Toegang: gratis maar neem wel kledingstukken mee!

Meer informatie:http://www.ecofabs.nl/

Ecofabs heeft als doel mensen bewust te maken dat een duurzame lifestyle juist is weggelegd voor hiphonest mensen die bewust consumeren zonder concessies te doen aan hun lifestyle. De initiatiefnemers delen een passie voor duurzaamheid en een hiphonest lifestyle.