17 mei – ‘LEVEN, het spel.’

Op zondag 17 mei 2009 van 14.00 tot 16.30 uur vindt de première plaats van LEVEN, het spel van kunstenaar Hans Venhuizen en spelontwikkelaar Wouter Baars.

Deze oeruitvoering vindt plaats in het kader van de manifestatie ‘Ruhezeit Abgelaufen’ . LEVEN, het spel wordt gespeeld met spelers die intensief worden geconfronteerd met de grillen van het lot èn de invloed die afkomst, karakter en toeval daarop hebben. Onvermijdelijk voor alle deelnemers is de dood. Door kracht en hoop op te bouwen, en vooral door slimme vriendschappen te sluiten, worden de overlevingskansen van de deelnemers aanmerkelijk vergroot en kunnen ze een lang en gelukkig leven hebben. 

LEVEN, het spel is een unieke, leerzame en soms confronterende ervaring. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om mee te doen. Dat kan op twee manieren.

 1) Als deelnemer in één van de vier teams waarin opdrachten worden uitgevoerd.                                                                                                      2) Als publiek dat een actieve rol heeft in de levensloop van de spelers.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: info@haarlemmermeercultuur.nl.

Deelname is gratis, aanmelden gewenst. Na aanmelding volgt meer informatie. De middag wordt afgesloten met een borrel.

LEVEN, het spel vindt plaats in de Genieloods van het Kunstfort bij Vijfhuizen, Fortwachter 1, 2141 EE Vijfhuizen (NH)